Over ons | Souknatural

De samenleving is de laatste decennia sterk veranderd. Een verzorgd uiterlijk is essentieel geworden. 

Om een schoonheidsideaal te bereiken wordt make-up al eeuwen gebruikt. Veel vrouwen gebruiken dan ook tegenwoordig dagelijks make-up. Daarom geloven wij dat het verzorgen van de huid en haar met natuurlijke ingrediënten extra belangrijk is.

Souk Natural staat voor het bieden van natuurlijke producten voor de huid en haarverzorging waarin kwaliteit centraal staat. Het uitgangspunt is dat de basis bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Assortiment

Binnen het assortiment van Souk Natural vind je een natuurlijke mix van gezonde producten. Het assortiment van Souk Natural varieert van producten voor de innerlijke tot producten voor de uiterlijke verzorging met de nadruk op kwaliteit. Naast producten voor de huidverzorging en haarverzorging vind je bij Souk Natural ook superfood, thee, kruiden, oliën en nog veel meer.

Klantenservice

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis op het gebied van gezondheid en verzorging in combinatie met een goede service. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar voor een persoonlijk advies of voor vragen. Klik hier om contact op te nemen.